Menu

Tak for hjælpen...

image
22. august 2019 kl. 21:14

Hej Fodboldspillere & forældre,

Som fodboldklub er vi afhængig af frivillige hjælpere ved de arrangementer, som kan hjælpe klubben økonomisk. 
Et sådant arrangement er den netop overståede Røverfest, og herfra skal der lyde en STOR TAK til alle dem, som bidrog undervejs.
Der var flot opbakning til både opsætning og oprydning før, under og efter festen, samt en lang række andre opgaver, hvilket gjorde at opgaverne blev løst særdeles tilfredsstillende. 
Og med udsigt til et pænt overskud, som fodbold afdelingen får del i, håber vi selvfølgelig på opbakning igen næste år.

Næste arrangement, som vi skal bruge hjælp til, er afviklingen af Øens Hold Cup i weekenden 11-13. Oktober., hvor vi får besøg af en masse hold af Årgang 2008, U12
Som ved tidligere stævner, skal vi bruge hjælp til flg. Opgaver, servering af morgenmad lørdag & søndag, frokost og aftensmad lørdag, løbende oprydning og rengøring, samt vågne nattevagter på skolen, fredag & lørdag.
Hvis man allerede nu har lyst at byde ind på en opgave, så er man meget velkommen til at melde tilbage mig, og ellers sæt kryds i kalenderen, så kommer vi tilbage med flere informationer.
Afviklingen af et sådan stævne giver et overskud på ca. DKK 50.000,- så det er en vigtig indtægtskilde for ungdomsafdelingen.

Igen tak for hjælpen og på forhånd tak for hjælpen til næste arrangement.. 😉