Menu

Ny mand i SSV Højfyn

image
21. juni 2018 kl. 18:09

Når seniorafdelingen starter op efter en kort, men velfortjent sommerferie, bliver det med et nyt ansigt i trænerstaben.

Dennis Hjort overtager ansvaret for vores serie 2 hold og skal derudover også fungere som assisterende træner for John Hansen på Albaniserien.

Dennis's profil passer godt på det projekt vi har igang i Højfyn og netop det, at Dennis vil have sin gang omkring Albaniserien og som serie 2 holdets nye chef gør, at samarbejdet imellem de to hold fortsat vil stå skarpt.

Udover det arbejde som Dennis vil komme med i vores seniorafdeling, vil han også have et skarpt øje rettet mod vores talentfulde spillere i U 17 afdelingen. Det er planen at have endnu mere fokus på at invitere de spillere som er i U 17 - U 19 aldersgruppen med i seniortræningsregi, og at vi fortsat kan give de unge mennesker debut i serie 2 og i Albaniserien.

Vi har fulgt Dennis i hans arbejde især omkring TPI, hvor han ofte fik bragt unge u17 og u19 spillere i spil på serie 1 holdet. Dennis har et godt blik for at finde og udvikle talenter, og passer derfor perfekt til vores meget unge serie 2 hold og som garant for, at vores u-spillere får en god overgang til seniorfodbolden.

Udover trænererfaringen på serie 1 i TPI - har han også i en årrække fungeret som Ungdomssportchef og har også trænet ungdom tidigere. Hans to seneste seniorjobs, var på OKS serie 2 og på KFUMs serie 1.

Til dagligt arbejder Dennis på Hjalleseskolen og er 37 år.

Vi byder Dennis velkommen i den lyseblå trøje.