Menu

Dennis Hjort tilbage i Højfyn.

image
05. august 2020 kl. 21:35

Det er med stor glæde, at SSV Højfyn kan byde velkommen til Dennis Hjort som ny U19 træner i SSV Højfyn.

Med ansættelsen af Dennis Hjort har vi i SSV Højfyn fået skabt en helt unik træner stab omkring vores U19 & senior, hvor målet er en stor trup med 3 unikke hold. Dennis vil med sit arrangement også assistere de øvrige trænere på seniorsiden.

Dennis kommer tilbage til SSV Højfyn med en utrolig viden og stor praktisk erfaring omkring, hvordan vi får fastholdt vores unge spillere som ungdomsspiller samtidig med, at de bliver gjort klar til at spille seniorfodbold. Der skal både være plads til ungdommens fælles glæde og udfordringerne på seniorplan.

Med ansættelsen af Dennis Hjort og opbakning fra spillerne har klubben valg at ændre vores U19 hold fra A-rækken til M-rækken da vi er enige om, at det vil udvikle spillerne på den bedste måde, selvfølgelig med stor respekt for at alle skal være med.

Dennis har i mange år været engageret i TPI, hvor han har fungeret som Ungdomssportschef, serie 1 træner og senest som transitionstræner, hvor han skulle binde deres U17, U19 & Danmarksseriehold sammen. Derudover har han trænet seniorhold i OKS, Odense KFUM og B1909.

SSV Højfyn håber med ansættelsen af Dennis Hjort, at der må blive skabt tre hold, som elsker at spille fodbold og vil nyde hver en kamp.

God sæson til alle i SSV Højfyn

Luk